Nieuws PKV Muntendam e.o.

Rommelmarkt bij PKV Muntendam e.o.

Het was een lange tijd onzeker of wij als PKV al onze verzamelde spullen voor de rommelmarkt weer zichtbaar konden opstellen tijdens de jaar markt in Muntendam.
> Gelukkig kwam er duidelijkheid, de jaarmarkt en daarmee de rommelmarkt konden weer doorgaan.

Op 16 juli was het dan zover. Vrijdag 15 juli zijn een aantal leden naar de opslag gegaan waar vier grote aanhangers vol met rommelmarkt spullen werden geladen.
De volgende dag om 8:00 zou iedereen aanwezig zijn om alle spullen op te stellen voor de verkoop. Het weer werkte goed mee, het was een warme dag.
Uiteraard werd er ook voor de catering gezorgd zodat alle medewerkers hun hapje en drankje kregen.

Tijdens deze verkoop dag was er een goede opkomst, de hele dag was er belangstelling voor de te verkopen spullen. Uiteindelijk na 16:00 konden de niet verkochte spullen weer ingeladen worden en werden weer naar de opslag gebracht.

Na afloop was er een gezamenlijke afronding van de dag, iedereen werd getrakteerd op een kopje soep en een versnapering. Kortom het was een gezellige, leuke dag.

Wat fijn dat er zoveel vrijwilligers zijn om met elkaar en voor de vereniging bezig te zijn, en wat leuk dat dit weer mogelijk was na een aantal jaar.

Alle vrijwilligers, namens het bestuur van de PKV, weer bedankt voor jullie bijdrage en we hopen dat we nog meer activiteiten met elkaar mogen organiseren.

Janneke Walstra

RommelmarktSponsoren PKV

JW BOUW

Boven Oosterdiep 125C
9641 JP Veendam
Tel.: 06-12712693
E-mail: info@jwbouw.nl


nedmag
Sponser van de Midden Groningen show 2022

nam