Sponsor JW Bouw

Op de zomermarkt van 2012 kwamen er spontane ideeën naar voren over hoe wij onze vereniging meer uitstraling kunnen geven om daarmee meer onze hobby te promoten.
Enkele ideeën passeerden de revue. Eén daarvan was om een duidelijke reclame bord te maken, zodat het publiek kan lezen van welke vereniging wij zijn en welke sport wij beoefenen.
Aan Fré Wever werd gevraagd of hij een reclamebord voor de vereniging wou ontwerpen.
Via een bloemenzaak uit Zuidbroek kwamen wij in het bezit van een reclamebord, hierop kon Fré zijn kunsten tonen. Als vereniging zijn we zeer tevreden met het eindresultaat (zie foto).

PKV bord

Voor de jeugdige bezoekers van onze show/markt heeft ons lid Arend Meijerhof een prachtige cavia bak gemaakt.
Hier kunnen kinderen voor een kleine vergoeding een cavia door de bak laten lopen en hiermee zijn leuke prijsjes te verdienen.
Op de laatst gehouden jaarmarkt werd de bak voor het eerst ingezet , 60 kinderen mochten we hier verwelkomen. Een betere PR kunnen wij ons niet wensen.

caviabak

Inmiddels is ook shirtreclame doorgedrongen binnen de kleindierensport. Voor het bestuur en vrijwilligers, die deelnemen aan eacute;eacute;n van de manifestaties van de vereniging, heeft de vereniging een 15 tal poloshirts aangeschaft met daarop een logo en de naam van de vereniging.
Op deze manier zijn we duidelijk herkenbaar als aanspreekpunt voor de vereniging,

Jonny Wubs van JW BOUW VEENDAM werd bereid gevonden om de shirts te sponseren.
Jonny namens de vereniging hartelijk dank hiervoor.

t-shirts


Sponsoren PKV

JW BOUW

Boven Oosterdiep 125C
9641 JP Veendam
Tel.: 06-12712693
E-mail: info@jwbouw.nl


nedmag
Sponser van de Midden Groningen show 2022

nam